Tel. (024) 373 18 07
  • Aangesloten bij:
  • Behandelingen

Behandelingen bij Kliniek Voor Mondgezondheid

Van een halfjaarlijkse controle of een acute behandeling tot en met een cosmetische ingreep. Uw gebit is bij Kliniek Voor Mondgezondheid in goede en vertrouwde handen. Want uw gebit bepaalt in grote mate hoe u er uitziet en is onmisbaar om te eten en te praten. En wat is een stralende lach zonder mooie en gezonde tanden? Daarom zorgen wij ervoor dat uw tanden en kiezen in optimale conditie zijn én blijven, zodat u niet alleen alles kunt eten, maar er ook goed uitziet en u vol zelfvertrouwen kunt praten en kunt lachen.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle, zodat uw gebit en mond gezond blijft. Mochten er problemen zijn, dan bespreekt de tandarts met u of een extra behandeling nodig is. In 'gewone-mensen-taal' legt de tandarts u stap voor stap u uit hoe een behandeling verloopt, hoeveel behandelingen er nodig zijn, hoe lang de behandeling duurt en of er eventuele risico's zijn. We houden u dus helemaal op de hoogte.

Kleine ingrepen bespreken we direct en de behandeling volgt, indien mogelijk, meteen. Denk daarbij aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u vooraf over de kosten. Wij doen dit altijd voor behandelingen vanaf € 150,-. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen al binnen twee dagen.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: (024) 373 18 07, of mailen naar balie@kvmg.nl

bg