Tel. (024) 373 18 07
  • Aangesloten bij:
De-Kliniek---Mondzorg-proef-5806.jpg

Kliniek voor Mondgezondheid: een bredere kijk op mondzorg in Nijmegen

Eten, praten, lachen, zoenen …… u doet het allemaal met uw mond. Hou 'm dus gezond.

Maar wat zegt uw mond over uw gezondheid?

Slechts een op de acht weet wat een goede mondgezondheid precies inhoudt. Veel te weinig, als u bedenkt dat de conditie in de mond nauw samenhangt met de algehele gezondheid. Hart- en vaatziekten, diabetes, vroeggeboorte, laag geboortegewicht en zelfs dementie, zijn allemaal in verband gebracht met een slechte mondgezondheid.

Gelukkig kunt u, samen met de tandarts en de mondhygiëniste, veel doen om de conditie van uw mond op peil te brengen en te houden!

Want uw gebit bepaalt in grote mate hoe u er uitziet en is onmisbaar om te eten en te praten. Genoeg redenen dus om er zuinig op te zijn en te kiezen voor de beste mondzorg. Bij Kliniek Voor Mondgezondheid streven we naar de beste mondzorg. Want het gaat het tenslotte wel om u en uw gebit. En daarom besteden we veel tijd en persoonlijke aandacht aan uw gebit. Zowel voor, tijdens als na de behandeling. Voordat we beginnen bespreken we eerst uw wensen of problemen en kijken we samen welke behandelwijze voor u het beste eindresultaat geeft. Heldere uitleg, kwaliteit, service en duidelijke kostenbegrotingen leiden daarbij tot de beste zorg op maat. Het gaat immers om úw welzijn en úw gezondheid.

Kliniek Voor Mondgezondheid beschikt over negen moderne behandelkamers, voorzien van hoogwaardige ultramoderne apparatuur en een comfortabele ontvangstruimte met een speciale kinderhoek. Maar wat ons team van tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes, receptionisten en tandtechnici echt onderscheidt is onze professionele en heldere aanpak. In 'gewone-mensen-taal' leggen we u stap voor stap u uit hoe een behandeling verloopt en wat het eindresultaat is. Alles met als doel uw gebit mooier te maken en gezond te houden. Denk daarbij aan: implantaten, klikgebitten, orthodontie, laserbehandelingen, facings en bleaching (bleken). Maar ook voor algemene tandheelkunde, angstbehandeling of pijnbestrijding bent u bij Kliniek Voor Mondgezondheid aan het juiste adres. Kortom, wat uw wensen of problemen ook zijn, bij Kliniek Voor Mondgezondheid in Nijmegen vindt u vrijwel alle behandelingen onder één dak.

Tot slot werken wij nauwkeurig en efficiënt. Lange wachttijden kennen wij niet en als u bijvoorbeeld een prothese nodig heeft, dan hoeft u daar bij ons nooit lang op te wachten. Met een tandprotheticus in huis en een korte directe lijn met het tandtechnisch laboratorium is uw prothese snel klaar en bent u in slechts enkele bezoeken weer helemaal geholpen. Maar wat uw vraag of probleem ook is, ons doel is altijd: een mooi en gezond gebit. Zodat ook u zegt: "Kliniek Voor Mondgezondheid, dat is de tandarts." 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: (024) 373 18 07, of mailen naar balie@kvmg.nl 

bg