Tel. (024) 373 18 07
  • Aangesloten bij:

De tandartsen van Kliniek Voor Mondgezondheid

René van Grinsven
René is oprichter van Kliniek voor Mondgezondheid en tandarts sinds 1983. Hij heeft zich vooral toegelegd op esthetische tandheelkunde, microscopische behandelingen en in het behandelen van patiënten met overmatige angst. Met de nieuwste technieken verfraait hij zonder te slijpen of te boren uw gebit.

De mondgezondheid in het algemeen heeft momenteel zijn grote aandacht. Niet mondzorg maar mondgezondheid is het aandachtspunt van deze tijd. Vooral het tandvlees speelt hierin een belangrijke rol. Het tandvlees is tenslotte het fundament voor de tanden en kiezen. Op het gebied van het tandvlees zijn momenteel baanbrekende resultaten te behalen met nieuwe technieken en inzichten. Hierbij staat de mondgezondheid voorop.  

Frank Kustner
Frank is sinds 2009 verbonden aan de kliniek als tandarts algemene tandheelkunde. Zijn passie ligt vooral ook bij de implantologie. Frank is altijd bezig door middel van cursussen in binnen- en buitenland om de implantologie binnen de kliniek op een hoog niveau te brengen. Of het nu gaat om het vervangen van een tand of het plaatsen van een zogenaamd klikgebit? Frank helpt u graag verder.

Christiaan Teunis
Christiaan is sinds 2019 verbonden aan de kliniek als tandarts. Hij is in 2009 afgestudeerd en heeft reeds in zowel de algemene als esthetische tandheelkunde veel ervaring opgedaan. Christiaan volgt veel cursussen in het buitenland over het gebruik van lasers in de tandheelkunde. Hij geeft daar ook voorlichtingsavonden over in Nederland. Christiaan zal deze laserbehandelingen ook in onze praktijk gaan toepassen.

Voor hem en alle behandelaars geldt dat ze worden bijgestaan door een professioneel team van klinisch assistenten.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: (024) 373 18 07, of mailen naar balie@kvmg.nl

bg