Tel. (024) 373 18 07
  • Aangesloten bij:

Klachten? Laat het uw tandarts weten!

Tevreden of juist niet? Laat het weten
Waar mensen samenwerken kan het voorkomen dat iets minder goed verloopt. Bent u niet tevreden over uw bezoek aan onze kliniek? Laat het ons weten. Ook als u wel tevreden bent, dan horen wij dat graag. Mede door uw opmerkingen is het voor ons mogelijk om verbeteringen aan te brengen in ons werk of in onze handelwijze. Uw reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Zijn er klachten?
Heeft u pijn, bent u niet geheel tevreden of heeft u een andere klacht? Laat het ons meteen weten, dan lossen we het zo snel mogelijk voor u op. Graag bespreken we uw klacht ook in een verhelderend gesprek. U bent vrij om al uw vragen te stellen aan uw tandarts. Graag zelfs. We lossen het graag samen met u op. Mocht uw klacht onverhoopt toch niet naar tevredenheid worden opgelost dan kunt u uw klacht ook sturen naar: balie@kvmg.nl. Of klik hier om naar het klachtenformulier te gaan. Wij stellen het op prijs als u uw naam invult. Wij kunnen dan nagaan om welke behandeling het gaat en wie er bij betrokken is geweest.

Uw suggestie of klacht wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Uiteraard zijn alle tandartsen van onze praktijk ook aangesloten bij de klachtenregeling van de NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).

NMT
Geelgors 1
Postbus 2000
3430 CA Nieuwegein

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: (024) 373 18 07, of mailen naar balie@kvmg.nl

bg