Tel. (024) 373 18 07
  • Aangesloten bij:
  • Nieuws
  • Speciale actie: Gratis volledige narcose!

Speciale actie: Gratis volledige narcose!

De tandarts behandelt u terwijl u slaapt... 
Kosten voor de narcose zijn vaak een grote drempel bij mensen met een slecht gebit en extreme angst voor de tandarts. 
Kan of durft ook u de stap niet te nemen om naar de tandarts te gaan?
De Kliniek Voor Mondgezondheid biedt een gratis narcose bij het verwijderen van uw eigen tanden en kiezen. Daarna krijgt u direct een volledig kunstgebit. Een verwijzing van de huisarts of tandarts is niet nodig. 

Wie helpen u?
Onze zeer ervaren tandartsen kunnen u onder volledige narcose behandelen.
De tandarts behandelt u terwijl u 'slaapt'.
U wordt onder narcose gebracht door twee zeer ervaren anesthesiologen, geassisteerd door anesthesiemedewerkers. Zij beschikken over de meest moderne apparatuur, zodat de narcose goed en veilig wordt uitgevoerd. De gehele narcoseprocedure verloopt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie. Daarbij staat uw veiligheid voorop: tijdens de narcose wordt u continu bewaakt door de anesthesioloog én een van zijn hooggekwalificeerde medewerkers. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook ervoor en erna.
De narcosemiddelen die wij gebruiken, voorkomen misselijkheid na de narcose. Onder narcose merkt u niets van de behandeling. De gehele behandeling wordt in slaap gehouden met een licht narcosemiddel. Zodra de behandeling is afgerond, wordt u meteen weer wakker en kunt u even rustig bijkomen in onze rustruimte. 
Daarna kunt u onder begeleiding weer direct naar huis.

Wat kost het?
In het geval van een totaal extractie is de narcose gratis. Het kunstgebit wordt vergoed uit de basisverzekering. Het verwijderen van tanden en kiezen wordt vergoed mits u een aanvullende tandartsverzekering heeft. Houdt u wel rekening met de wettelijke eigen bijdrage en het eigen risicobedrag van uw verzekering.

Bij alle andere behandelingen zijn de kosten van de narcose € 495,- per uur.
Let op: Behandelingen door middel van een roesje zijn niet mogelijk.
Kan dit ook bij u?
Tijdens een intake gesprek kijken wij of u voor deze behandeling in aanmerking komt. 
Aanmelden of meer informatie: balie@kvmg.nl of (024) 373 18 07
bg